WelZoWijs adviseert, inspireert en adviseert op het gebied van praktijk innovatie.

WelZoWijs is een innovatienetwerk voor jong en oud. Drie kernwoorden staan voor ons centraal ; vitaliteit, noviteit en creativiteit. Wij zetten ons in voor positieve maatschappelijke verandering, zoeken meerwaarde in diversiteit en innoveren in het belang van mensen.

Wij geloven dat collectieve ontwikkeling en Innovatie de drijfveren zijn voor een betere economie,meer werkgelegenheid en een gezond leven.  WelZoWijs past dit persoonlijk en praktisch toe door middel van een omvangrijk en uniek aanbod. Dit doen wij op basis van een menukaart, overzichtelijk en tastbaar, met duidelijke themas die aansluiten op de wensen van onze partners. Eigenlijk loop je min of meer een restaurant binnen. Samen kijken we wat je nodig nodigt hebt en samen zetten we innovatie in gang. Van huis, tuin en keuken zaken tot complexe maatschappelijke zaken.

Zowel zakelijk als persoonlijk kun je bij ons terecht. WelZoWijs zorgt dat het juiste talent en ondernemers bij elkaar komen om de benodigde expertise in te brengen. Daarnaast zijn er altijd mogelijkheden om samen met ons een nieuw product of project te ontwikkelen. Wij kijken graag met een frisse blik naar een situatie, komen met innovatieve en praktische oplossingen en zoeken verbinding tussen onderwijs, overheid en bedrijfsleven.

Welvaart, goede Zorg voor elkaar en Wijs leren van elkaar. Voor een mooier Nederland!

Onze mensen

Erelid Tom profiel
Erelid Tom
Wijsheid Vitaliteit & Spelletjes