WelzoWijs Ede

WelZoWijs Highlights in Januari

Benieuwd wat we in januari doen? Hieronder lees je onze highlights. 

Pionieren in Gouda

WelZoWijs heeft een nieuwe vestiging in Gouda geopend. In Gouda gaan we aan de slag met een project waarbij Sociaal Cultureel Werk centraal staan. O.a kijken we hoe studenten van de MBO opleidingen stage kunnen lopen. Daarnaast staan er een paar leuke noviteiten  met maatschappelijke organisaties op het programma. 

Business verbinden in Arnhem en Ede

In Arnhem en Ede helpen via het project het Ondernemersinitiatief vooral businessprojecten.
In Ede doen we haalbaarheidsonderzoek naar een ondernemerscentrum/huis. Daarnaast gaan met een ROC bekijken hoe kun je meer voor MBO Studenten en ondernemen kunt doen. 

In Arnhem kijken we vooral hoe kun je samen met ondernemers meer voor het beroepsonderwijs betekenen. 

Maatschappelijke Diensttijd (MDT)

I.s.m met onze partners gaan wij aan de slag met een projectconsortium om meer uit de MDT te halen. Meer met ondernemers, meer voor het beroepsonderwijs en meer.

Participatie in Ede 

I.s.m met Werkkracht gaan wij aan de slag met een nieuw project met mensen uit de participatiewet. Een andere dynamiek die gebaseerd is op creativiteit en mogelijkheden bieden.

In het Drentse

WelZoWijs en partners in Drenthe bekijken de mogelijkheden voor nieuwe businessprojecten. Hierbij staan onze thema’s arbeidsparticipatie en het beroepsonderwijs centraal.

Nieuwsgierig geworden en meer weten neem dan contact op via sales@welzowijs.nl of stuur een app-je naar de welzowijs mobiel op 0653831372.