WelzoWijs Ede

WelZoWijs deelnemer voor in 2021 bij Stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen Dordrecht

WelZoWijs is deelnemer geworden in Dordrecht bij de Stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen Dordrecht.  Lees hieronder meer over Stichting MBO Dordrecht.

Matchen voor de Dordtse samenleving is onze missie! Wij verbinden het bedrijfsleven met organisaties die werken aan het oplossen van maatschappelijke vraag- stukken. Verenigingen, stichtingen en burgerinitiatieven kunnen de kennis, kunde, menskracht en materialen van het bedrijfsleven goed gebruiken. Wij brengen op een snelle en praktische manier vraag en aanbod bij elkaar. Het gaat om ‘handelen met gesloten beurs’.

Wij slaan een brug tussen het maatschappelijke veld en het bedrijfsleven. De formule is simpel maar sterk. Het hele jaar kunnen maatschappelijke organisaties ondersteuningsvragen bij ons indienen. Als de aan­ vraag voldoet aan onze criteria dan kijken we welk bedrijf deze vraag het beste kan oppakken.
Het bestuur van de Stichting MBO Dordrecht komt regelmatig bij elkaar om te bespreken welk aanbod kan worden gedaan bij een ondersteuningsvraag.