WelzoWijs Ede

Tom verlengt een jaartje bij WelZoWijs

Tom, onze chef mee gaan naar leuke dingen, heeft zijn “contract” voor een jaar verlengd. Tom is al zes jaar actief bij WelZoWijs. Tom komt uit Groningen. 

Tom is erg fan om mee te gaan naar Dierentuinen en de Waddeneilanden. Zeker als een project nog niet helemaal vorm heeft. Het voordeel is dat je  daarna nog een keer mee kan, redeneert Tom. 

Wat doet Tom tijdens een dagje WelZoWijs. Het liefst gaat hij mee met Joffrey. Stiekem, weet hij  dan heel veel afwisseling heeft. Tom noemt dat altijd een veelzijdig  verrassend dagje. Want met Joffrey op pad is vooral netwerken en pionieren. En als dat stukje gecombineerd kan worden met wandelen, fietsen en treinen, dat is dan genieten. 

Tom is ook van de vaste gewoontes. Bijvoorbeeld om 16.30u wel lekker wijntje en warme chocolademelk met slagroom. En fan van Rummikub en het kopen van krasloten. 

Tom gaat dit jaar vooral aan de slag bij het project is WelZoWijs doet met Wildlands. Dit is namelijk mooi dichtbij. Stiekem als “corana” voorbij hoopt Tom ook weer zijn jaarlijkse dagen op Vlieland weer bij te wonen. Tom heeft het ook druk met fietsen, boodschappen doen voor zijn zus en zwager, tuinieren en de krant lezen. Maar ook de spelen komen er aan. Daar kijkt hij ook graag naar.