WelzoWijs Ede

Wat is WelZoWijs?

WelZoWijs staat voor ‘welvaart’, ‘zorg’ en ‘onderwijs’. We zijn een praktisch innovatienetwerk voor jong en oud en functioneren als schakel tussen het onderwijs en bedrijfsleven. Wil je als student kennismaken met het ondernemerschap of is je bedrijf aan frisse innovatie toe? WelZoWijs denkt met je mee, brengt je in contact met de juiste personen en helpt om je talenten op de juiste manier in te zetten, tot hun recht te laten komen en te ontwikkelen.

Aanpak:

Het praktisch innovatienetwerk van WelZoWijs wil innovatie in het bedrijfsleven en onderwijs aanjagen, ondernemend gedrag stimuleren en de kloof die er tussen het onderwijs en bedrijfsleven is overbruggen. Dit doen we doe ondernemers die zitten met een bepaalde vraag of iets nieuws willen proberen te koppelen aan de juiste personen die hiervoor kunnen zorgen. Centraal hierin staat ‘wat je niet op school leert.’

Hiernaast  bieden we jong en de kans om het ondernemerschap in de praktijk te leren, in plaats van in de schoolbanken.

Ons innovatienetwerk zorgt voor een wisselwerking van leren tussen de ondernemer en student en zorgt ervoor dat kennis en kunde met elkaar gedeeld wordt. Het juist toepassen van deze kennis en kunde leidt eindelijk tot een vergroting van je kapitaal.

Wil je met ons kennismaken, en/of actief worden binnen ons praktisch innovatienetwerk? Neem contact met ons op.

Sponsorship:

WelZoWijs is sponsor van de studentenvereniging het Naobersschop. In 2020 staan we open voor nieuwe sponsorverzoeken, zie de contact-pagina.

Lid van:

VNO/MKB Noord

MVO Assen (klikbare logo’s van deze clubs die naar hun websites leiden.

WelzoWijs nieuws