WelzoWijs Praktijk fonds

Project informatie

In samenwerking met:
Ondernemersnetwerken, Maatschappelijke partners, Jongeren
Deadline:31-12-2024

Project informatie

In samenwerking met:
Ondernemersnetwerken, Maatschappelijke partners, Jongeren
Deadline:31-12-2024
WelzoWijs

PraktijkFonds

Het Praktijkfonds levert een financiële bijdrage aan projecten voor initiatieven in de praktijk

Het Praktijkfonds levert een financiële bijdrage aan projecten voor initiatieven in de praktijk.
Dit met name voor studenten.  Op die manier kunnen studenten hun kennis en vaardigheden ook buiten de schoolbanken vergroten. 
Scholieren en studenten hebben vaak goede ideeën. Ze worden enthousiast als ze een bijdrage kunnen leveren. Een student kan bijvoorbeeld bijdragen aan het oplossen van een probleem op het gebied van duurzaamheid of samenleving.
Voor ambitieuze projecten is geld nodig. Geld vinden om een project te financieren is vaak lastig. Het Praktijkfonds kan daaraan bijdragen, in €uro’s!

Kijk op de info website van het Praktijkfonds voor een aanvraag. Dit is vanaf 1-11-2021 weer mogelijk.

 

 

Onder de noemer Upgrade 2021 bouwen wij stapsgewijs het Praktijkfonds uit. In 2019 en 2020 hebben wij ruim 35 projecten ondersteuning gegeven. Een mooie basis. Veel ervaringen mee opgedaan. In 2021 gaan we stap voor stap een zelfstandige stichting worden. Wij zijn nu vooral steunfonds, een soort van “Vrienden van” voor Stichting WelZoWijs. Daarnaast koesteren wij veel passie voor Stichting het Ondernemersinitiatief.

Update 1-06-2021
Door de Coranapandemie zijn de activiteiten van het Praktijkfonds 2021 uitgesteld naar 2022. Dit jaar blijven wij nog onderdeel van Stichting WelZoWijs onderdeel van Onderwijsbelang. Hierdoor zullen wij in 2021 nog een aantal nieuwe projecten financieren. We hebben gekozen om een tweetal projecten extra financieel te ondersteunen. Dit is voor Maatschappelijke Diensttijd en voor het Ondernemersinitiatief.

Update 15-07-2021 Kleine Update Koers voor 2022

Het Praktijkfonds, een fonds gericht op de praktijk. We ondersteunen projecten die lekker praktisch zijn. Hierbij staat vernieuwend en verfrissing centraal. Dit met name voor jongeren, maar vanaf 2022 voor alle leeftijden. Wij zijn een aanjager voor praktische projecten. Rond november 2021 lees je hele concept hiervoor terug op de site.

VACATURES

Meer informatie

Lest lanimag nimint, sectendem quosam et molupta quundam se voles asit volor alibus. Dus doleseq uaspitae providebis duntium expelec eribusda quam niatiam sus.