Project informatie

Project informatie

WelzoWijs

Onderwijsbelang

Onderwijsbelang 

Onderwijsbelang staat voor noviteit in het onderwijs. Dit doen we binnen de contouren van het onderwijs. Het gaat er hierbij dan met name om bij bestaande zaken een niche of extra elan toe te voegen.  We zorgen dus voor de juiste verrijking. 

Onderwijsbelang is een innovatie service van WelZoWijs. Jaarlijks zetten wij ons in voor beperkt aantal projecten. Projecten bij Onderwijsbelang hebben een lange doorlooptijd. Dit komt mede omdat je stap voor stap een proces in het onderwijs moet introduceren. 

Wat is de meerwaarde van Onderwijsbelang

  • Onderwijsbelang helpt ondernemers die goede aanvullingen hebben voor het onderwijs de vertaling te maken naar de onderwijswereld
  • Onderwijsbelang helpt onderwijsinstellingen met nieuwe noviteiten waarbij er gewerkt wordt binnen de bestaande structuren van het onderwijs 
  • Onderwijsbelang werkt met projecten altijd samen met studenten, scholieren, leerlingen en docenten.
    Onderwijsbelang heeft DNA met ondernemende skills die goed past in onderwijsland. 

Lopende activiteiten 

  • Samen met Ondernemer Servaas Beunk uit de regio Arnhem ontwikkelen wij een nieuwe noviteit voor HBO onderwijs. Dit product zal begin 2022 zijn beslag gaan krijgen. 
  • Samen met Onderneemster Marjan Looman uit de regio Amersfoort ontwikkelen wij een ludieke schildercursus met als thema Koeienkunst voor jongeren in het primair en voorgezet onderwijs.
  • Samen met onderneemster Wendy Nijman uit Bergen op Zoom kijken wij de kansen om TAPAS meer te introduceren in het onderwijs.
  • We zijn de aanjager van Spelmatinee, een ludiek project om spelletjes voor jong en oud anders aan te bieden. Het spelletje Bridgen neemt hier een prominente rol in.

Voorbeeld van afgeronde activiteit

Wij deden samen met Gerard Aaftink en Marianne Konst van de Wereld van de Ondernemer een onderzoek voor het Ministerie van Economische Zaken.

Welke rol heeft Onderwijsbelang binnen WelZoWijs? 
Onderwijsbelang is de ontdekkingsreis voor WelZoWijs binnen het onderwijs. Noviteit staat hierbij centraal.

VACATURES

Meer informatie

Lest lanimag nimint, sectendem quosam et molupta quundam se voles asit volor alibus. Dus doleseq uaspitae providebis duntium expelec eribusda quam niatiam sus.