Project informatie

In samenwerking met:
Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Deadline:31-10-2020
Ondernemen en onderwijs

Project informatie

In samenwerking met:
Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Deadline:31-10-2020
Tags: Ondernemen en onderwijs
WelzoWijs

Afgerond: Leren van ondernemende Projecten (MinEZ)

Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat wil blijvend aandacht voor ondernemend gedrag en ondernemerschap in het onderwijs stimuleren. Dit kan onder andere door het vergroten van de kwaliteit en het succes van ondernemende projecten. De Stichting WelZoWijs en DWvdO zijn daarom gevraagd hierover een onderzoek uit te voeren.

Met het onderzoek “Leren van ondernemende projecten” wordt in kaart gebracht welke factoren de kwaliteit en succes van een ondernemend project bepalen, en welke verbetermogelijkheden er zijn. Wat werkt wel? Wat werkt niet? En waarom eigenlijk? Wat moet er gedaan worden om de samenwerking tussen het onderwijs en het bedrijfsleven voor alle partijen te verbeteren?

Dwars door Nederland touren Joffrey Bieleman, Marianne Konst en Gerard Aaftink om voor het O2LAB te onderzoeken wat we kunnen leren van 10 jaar ondernemend onderwijs. “We gaan van Terneuzen naar Ameland, en alles daar tussenin”, vertelt Bieleman. “En als we klaar zijn ligt er een heel praktisch rapport met concrete punten van wat wél werkt, wat niet werkt en hoe je met kleine aanpassingen veel kunt verbeteren.”

Lees verder 

VACATURES

Meer informatie

Lest lanimag nimint, sectendem quosam et molupta quundam se voles asit volor alibus. Dus doleseq uaspitae providebis duntium expelec eribusda quam niatiam sus.