Project informatie

Project informatie

WelzoWijs

Jongerenadviseurs

Jongerenadviseurs is een project van en door Jongeren. Zij worden ingezet als adviseur. Ze gaan aan de slag met een vraag van een organisatie. Zij geven advies vanuit het perspectief van jongeren. Jongerenadviseurs is geschikt voor allerlei jongeren. Met verschillende achtergronden.  

Jongerenadviseurs werken met thema projecten. Het concept wil in om jongeren flexibel in zetten voor een project. Hierdoor blijven ze in de praktijk ook langer bij een project betrokken. Jongerenadviseurs krijgen een basisopleiding. 

Jongerenadviseurs is een concept wat in 2014 ontstaan is. In 2021 heeft WelZoWijs de rechten en het concept overgenomen. De formule Jongerenadviseurs zal door WelZoWijs ook voor interne vraagstukken worden ingezet. 

In de periode april tot juni gaan twee jongeren aan de slag met het format. Zij geven de vorm aan Jongerenadviseurs. Deze pilot wordt gedaan in Gouda. Hiernaast gaan een aantal jongeren aan de slag met het vinden van extra financiële middelen om Jongerenadviseurs in meer plaatsen in te zetten. 

VACATURES

Meer informatie

Lest lanimag nimint, sectendem quosam et molupta quundam se voles asit volor alibus. Dus doleseq uaspitae providebis duntium expelec eribusda quam niatiam sus.