Project informatie

In samenwerking met:
Het Ondernemersinitiatief en studenten
Deadline:01-07-2021

Project informatie

In samenwerking met:
Het Ondernemersinitiatief en studenten
Deadline:01-07-2021
WelzoWijs

Afgerond: Jongerenadviseurs

Jongerenadviseurs is een project van en door jongeren. Zij worden ingezet als adviseur. Ze gaan aan de slag met een vraag van een organisatie. Hierbij geven zij advies vanuit het perspectief van jongeren. Jongerenadviseurs is geschikt voor allerlei jongeren met verschillende achtergronden.  

Jongerenadviseurs werken met themaprojecten. Het concept is om jongeren flexibel in zetten voor een project. Hierdoor blijven ze in de praktijk langer bij een project betrokken. Jongerenadviseurs krijgen een basisopleiding. 

Jongerenadviseurs is een concept dat in 2014 ontstaan is. In 2021 heeft WelZoWijs de rechten en het concept overgenomen. De formule Jongerenadviseurs zal door WelZoWijs ook voor interne vraagstukken worden ingezet. 

In de periode april tot juni gingen twee jongeren aan de slag met het format. Zij geven hierbij vorm aan Jongerenadviseurs. Deze pilot wordt gedaan in Gouda. Hiernaast gaan een aantal jongeren aan de slag met het vinden van extra financiële middelen om Jongerenadviseurs in meer plaatsen in te zetten.  

In juli is de pilot afgerond. Het project Jongerenadviseurs gaat geen project worden maar zal als functie worden ingezet. Dit gaat plaats vinden bij het Ondernemersinitiatief.nl
Nieuwsgierig wat de dames doen. Stuur dan een mailtje naar info@hetondernemersinitiatief.nl

 

VACATURES

Meer informatie

Lest lanimag nimint, sectendem quosam et molupta quundam se voles asit volor alibus. Dus doleseq uaspitae providebis duntium expelec eribusda quam niatiam sus.