Wat is het?

 

Rendement groei en beleving. Bij PraktijkPioniers nemen we u en uw bedrijf mee in de lift naar succes!

 

In iedere onderneming liggen altijd grote bergen met vraagstukken en zijn er een hoop problemen waar tegenaan gelopen wordt. Onze PraktijkPioniers helpen u met het vinden van een gepaste oplossing. Geen oneindige adviesrapporten en torenhoge facturen, maar betaalbaar praktisch advies op maat, gepresenteerd op maximaal 2 A4’tjes.

 

Voor wie?

PraktijkPioniers is geschikt voor alle soorten ondernemingen. Van kleine eenmanszaak in bewind voering tot grote multinational, alles en iedereen kan bij ons terecht voor gepaste adviezen.

 

Aanpak:

Een samenwerking met PraktijkPioniers begint altijd met een intakegesprek, om aan de hand daarvan te bepalen hoe de huidige situatie is en wat er moet gaan veranderen.

Vervolgens doen we u een aanbod met wat we voor u kunnen betekenen en wat hier allemaal bij komt kijken Ook Raadplegen we onze PraktijkPioniers poule om de juiste mensen te koppelen aan de opdracht.

Meer informatie? Of zelf PraktijkPionier worden? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@welzowijs.nl of mail ons hoofd praktijkpioniers, Fons via Fons@welzowijs.nl