WelzoWijs Ede

Ondernemen met MDT? 

Ja, dat is ook een kant van de MDT Businessclub. Uitleg geven aan partijen die geen weet hebben van MDT. Het gaat dan wel om bedrijven en organisaties die jongeren echt wat te bieden hebben.  Dat was de basisgedachte  basaal gezegd waaruit we gestart zijn met de MDT Businessclub. In deze blog nemen we je als ondernemer in mee wat kun je doen MDT.

Als ondernemer moet je wel affiniteit hebben met jongeren kansen wil bieden. Dit is wel een basisgedachtegoed. Ook dat jongeren mogen leren en fouten kunnen maken. 

Bij de MDT Businessclub zien we vele voordelen om als bedrijf wat te doen met MDT. Denk bijvoorbeeld aan follow ups die er kunnen ontstaan. Maar het kunnen ook je toekomstige werknemers worden. Of je naamsbekendheid vergroten.

Maar even ook een hele andere kant belicht. Valt er geld mee te verdienen met zo’n MDT? Want het gaat uiteindelijk ook in deze tijden om de centen. Die opties zijn er zeker. Dit kan met partijen die MDT;s aanbieden aan jongeren. Of dit tot succesvolle businessdeals gaat komen, moet je wel een vraagteken bij zetten. Social workers voeren de meeste projecten uit, en het is ook hun omzet.Maar samenwerking kan elkaar versterken en daar hoort delen ook bij. 

De MDT Businessclub ziet meer in modellen die de samenwerking in nieuwe aanvragen extra stimuleert. Hierbij liggen voor zelfstandigen kansen. 

Dit geldt ook voor sportscholen en zo zijn er meer te benoemen. Kortom er liggen zeker kansen. En we zullen zeker niet ontkennen dat we er wel meer ideeën voor hebben, maar informeer daar rustig naar.