Think Volunteer

Mirthe en Zilah hebben van studieopdracht een onderneming gemaakt. Een eigen stichting en onderneming voor verantwoord vrijwilligerswerk, een stage, een vrije minor of wil je een onderzoek doen in Indonesië

Image
WelZoWijs helpt Think Volunteer 3 jaar lang. Begonnen in november 2017 met een 1e meeting in Zwolle bij Wientjes. De officiële samenwerking kwam in april 2018. Tot minimaal april 2021 blijven wij Think Volunteer helpen.

De hele mikmak van A tot Z. WelZoWijs helpt met allerlei vraagstukken. Het motto hierbij is vooral "Alles wat je niet op school leert". Van helpen bij productontwikkeling, extra onderzoek en luisterend oor.

 

Think Volunteer is een van de ondernemingen die WelZoWijs bewust zolang volgt. Dit doet wij intensief en betrokken. We bekijken of deze manier van werken meer studenten in social work kan helpen een eigen onderneming of minor op te zetten.

Noa doet dit jaar onderzoek naar de koppelingen van ondernemerschap. Ook op deelvlak haal meer uit je vrije minor. Meer weten of een interview neem dan contact op met noa@welzowijs.nl

Naast vrije minor Onderzoek, doen we dit ook voor de vormen van Technasium, MAS,  mbo opleidingen, profielwerkstukken en andere vormen van ondernemen en innovatie. Dit allemaal onder het motto “Alles wat je niet op school leert”. Te samen worden de diverse onderwerpen gebundeld. De eindresultaten van de 1e versie is in mei 2019 beschikbaar.