Kunstpubers

Celeste en Bowien uit Assen hebben een eigen concept bedacht met de naam Kunstpubers. Nu nog een maatschappelijke stage, daarna als project binnen Alles wat je niet op school leert!.

Bowien en Celeste doen mee met de ontwikkeling van een nieuw vorm van ondernemen namelijk een Smart Company.

Smart staat voor voor Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdsgebonden. Deze kernwoorden vormen ook de degelijkheid van een Smart Company. Op een praktischse manier aan de slag met ondernemen zonder dat het ten kosten gaat van je studie of school.

De Smart Company is een van de pilots binnen het project Alles wat je niet op school leert om praktisch te kijken hoe je meer jongeren tijdens hun studie kan laten ondernemen. In plaats van een bijbaan, een goede ondernemersbijbaan.

Alles wat je niet op school herbergt diverse projecten die als doel hebben om ondernemend gedrag, vaardigheden en ondernemen te leren die je niet standaard op school leert.

Alles wat je niet op school leert is innovatie in de praktijk door samen te doen en te leren.

Kunstpubers is een idee van Celeste Schaap en Bowien Muller. Meer weten over Kunstpubers laat dan weten via celeste@welzowijs.nl

Advies geven over Kunst en Cultuur

Bowien en Celeste halen veel meer uit hun Maatschappelijke stage dan andere scholieren.

MAS bij WelZoWijs is in het beginsel sowieso “Alles wat je niet op school leert”. Beidde dames doen diverse kleine opdrachten en krijgen ruimte eigen opdrachten te doen.
Kunstpubers is hier als idee voor na de MAS uitgerold.

Zo gaan Bowien en Celeste in Drenthe o.a “on”gevraagd hun idee├źn voorleggen aan het Drents Museum en hebben we traject al gedaan bij Kunstplaza Schurer (de kunstuitleen/cafe in Assen).

Image
Image