Colorful Facilities

Wat doet Colorful Facilities?

CF biedt werk aan mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. CF richt zich met een aanbod facilitaire diensten op het optimaal benutten van gebouwen, middelen en mensen binnen een organisatie. Het werkterrein en aanbod van diensten is breed en omvat alle facetten van het Facility Management.

De aanleiding?

Begin 2018 kwam bij WelZoWijs de vraag binnen, kunnen wij iets betekenen voor mensen die een achterstand hebben op de achterstand markt? En oh ja, het moet juist ook via een route bevatten niet standaard is? Stapgewijs is CF ontstaan en is CF tegenwoordig een zelfstandige onderneming.


Alles wat je niet op school leert!

Alles wat je niet op school herbergt diverse projecten die als doel hebben om ondernemend gedrag, vaardigheden en ondernemen te leren die je niet standaard op school leert.Ook bij CF gaat dit in 2019 terugkomen.  WelZoWijs helpt met de volgende zaken.

  • WelZoWijs helpt CF met het vinden van nieuwe samenwerkingen
  • In zijn algemeenheid ondersteunt WelZoWijs CF met vraagstukken over innovatie
  • Verzorgt WelZoWijs een aantal Ideecafés in 2019 voor CF
  • Ondersteunt WelZoWijs met versterking van businessconcept
  • Verkoopondersteuning bij Gemeentes

CF partner binnen Stageplus

Kim, Noa en Dylan werken via het "concept" Stageplus aan opdrachten voor Stichting MONS, Spelmatinee en Colorful Facilities.Zij doen allemaal de studie Marketing en Communicatie.

Alles wat je niet op school herbergt diverse projecten die als doel hebben om ondernemend gedrag, vaardigheden en ondernemen te leren die je niet standaard op school leert.

Door de samenwerking tussen MONS, Spelmatinee en Colorful Facilities kunnen studenten meerdere diverse opdrachten uitvoeren onder 1 dak. De stagebegeleiding wordt gedaan door WelZoWijs.

Neem een kijkje op de website van Colorful Facilities voor alle actuele informatie over deze organisatie.

De initiatiefnemers van CF. Ad en Belinda en bovenaan co-founder Desley.