Alles wat je niet op school leert

Alles wat je niet op school herbergt diverse projecten die als doel hebben om ondernemend gedrag, vaardigheden en ondernemen te leren die je niet standaard op school leert.

WelZoWijs inspieert, adviseert en realiseert binnen Alles wat je niet op school projecten praktijkinnovatie.

Hieronder lees je meer over de cases die wij binnen dit programma ondersteunen.

Startfase

Onderstaande projecten worden anno 2019 ondersteunt echt nog in de pioniersfase. WelZoWijs adviseert, inspireert en pioniert volop mee.

Kunstpubers

Celeste en Bowien hebben het businessconcept Kunstpubers bedacht. Een ludiek concept om advies te geven aan partijen zoals musea, kunstuitleen en bedrijven die meer met kunst willen. Samen met WelZoWijs ontwikkelen zij Kunstpubers.
Lees verder

 

FlyChairCare

Xpiration B.V. werkt samen met Esther en Eline een nieuw ontwerp uit voor in de luchtvaartsector. Esther en Eline hebben geholpen met de praktische functionaliteit tijdens een technasium opdracht en werken nu samen.
Lees verder

Zakelijke ondersteuning

Onderstaande projecten worden anno 2019 ondersteunt louter nog in de vorm van zakelijke dienstverlening. Alle de onderstaande initiatieven is WelZoWijs bestuurlijk betrokken. Voor alle geldt dat wij hier in 2019 vooral op het gebied van praktijkinnovatie ondersteunen.

Think Volunteer

Zilah en Mirthe zijn in 2015 naar Indonesië gegaan met als doel onderzoek te doen naar Social Work in Indonesië. Dit was de start van Think Volunteer. In 2019 en 2020 helpen wij Think Volunteer met hun ontwikkeling en hun nieuwe plannen. Op een manier die je niet op school leert.
Lees verder

 

Colorful Facilities

Colorful Facilities (CF) is een onderneming die mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt helpt. WelzoWijs ondersteunt CF met de invulling van een van hun activiteiten met de naam CF Ateliers. Binnen deze ateliers krijgen mensen de kansen om "een" eigen label te starten. Kim, Belinda en Desley laten je zien je hoe dit ontwikkeld wordt.
Lees verder

MONS

Stichting MONS is ontstaan uit WelZoWijs. In 2019 gaat zij als zelfstandige organisaitie verder. Wij ondersteunen op deelonderwerpen MONS en hebben een aantal gezamelijke cases. MONS zal in de loop van 2019 ook een klantdeel van WelZoWijs gaan bedienen.
Lees verder