Het hele jaar!

Bekijk onze initiatieven die wij het gehele jaar ondersteunen.

Celeste en Bowien hebben het businessconcept Kunstpubers bedacht. Een ludiek concept om advies te geven aan partijen zoals musea, kunstuitleen en bedrijven die meer met kunst willen. Samen met WelZoWijs ontwikkelen zij Kunstpubers.
Lees verder

Colorful Facilities (CF) is een onderneming die mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt helpt. WelzoWijs ondersteunt CF met de invulling van een van hun activiteiten met de naam CF Ateliers. Binnen deze ateliers krijgen mensen de kansen om "een" eigen label te starten. Kim, Belinda en Desley laten je zien je hoe dit ontwikkeld wordt.
Lees verder

Xpiration B.V. werkt samen met Esther en Eline een nieuw ontwerp uit voor in de luchtvaartsector. Esther en Eline hebben geholpen met de praktische functionaliteit tijdens een technasium opdracht en werken nu samen.

Lees verder

Zilah en Mirthe zijn in 2015 naar Indonesië gegaan met als doel onderzoek te doen naar Social Work in Indonesië. Dit was de start van Think Volunteer. In 2019 en 2020 helpen wij Think Volunteer met hun ontwikkeling en hun nieuwe plannen.

Lees verder

Ism met SRC Reizen ontwikkelen wij een concept voor Generatiereizen. Diverse varianten waarbij jongeren de kans krijgen hun eigen generatiereis te organiseren. Een divers team van scholieren en studenten gaan hier mee aan de slag. Annelotte en Noa doen hier verslag over.

Lees verder

Spelmatinee is veel spelletjes in 1. In nieuwe concepten kijken hoe kun je samen ludieke samenwerken. Lekker praktisch pionieren. Spelmatinee herbergt o.a een unieke sjoelbak en een leuke variant op Dammen. Tom en Sophie nemen je mee.
Lees verder

WelZoWijs

WelZoWijs adviseert, inspireert en realiseert

Enkele organisaties waarmee wij mochten samenwerken

Image
0
Trajecten
0
Jaar
 

Actuele Zaken

Wij ondersteunen momenteel de volgende organisaties met praktijkinnovatie in januari 2019

Wij helpen de startup om vrijwilligerswerk/ stage/werk te doen in indonesie een langdurige periode met bedrijfsgroei.
Jofele dag is een onderneming gerund door Kimmy en Agnes in de omgeving van Assen. Binnenkort hebben wij een Ideecafé met hen om hen verder te helpen met groei en nieuwe ideeën.
Met Careander uit Ede bekijken wij de mogelijkheden om nieuwe verdienmodellen te creëren om meer activiteiten voor bewoners te creëren.
De Bijenschans is een top lagere school in Breukelen op 12 januari gaan we op de koffie om te kijken voor een nieuw traject voor Spelmatinee.
Op 15 januari zijn wij op de beursvloer in Ermelo.

Aankomende Zaken

Hieronder lees je een aantal initiatieven die wij aan het ontwikkelen zijn maar nog de "steigers" staan. Kortom echt pionierszaken. Deze initiatieven zijn ism met diverse partijen en zijn op een bepaald thema.

Wij ontwikkelen een nieuwe dienst voor onderwijsnoviteit. Onder leiding van een consortium ontwikkelen een nieuw bureau voor onderwijsnoviteit. In 2018 deed WelZoWijs al een aantal pilots.
Lees verder

Hoe kun je zorgen voor meer Creativiteit, gezelligheid en werkgelegenheid in Assen. Met dit vraagstuk gaan we aan de slag in Assen. Diverse kleine initiatieven vormen te samen IdeeAssen. In januari kun je via de blogs volgen welke zaken er worden ondernomen.

Lees verder

Ism met een consortium ontwikkelen wij een model voor de horeca waarbij ondernemers, onderwijs en jongeren meer gaan samenwerken.
Dit verhoogd het rendement, ontwikkeling van medewerkers en verhoging klantbeleving.
Lees verder