WelzoWijs Ede

Lokaal meer doen met de MDT Businessclub?

Leuk, ik heb ergens iets gelezen over de MDT Businessclub. Maar wat kan ik er lokaal meer mee te doen? In deze blog nemen we je mee hoe wij je hierbij kunnen ondersteunen. 

Lokaal meer doen met MDT. Daarin zeggen we eigenlijk iedereen. Van ambtenaar, jongere, ondernemer tot wereldverbeteraar. 

Hoe dan is de volgende vraag. Dit begint met contact met ons op te nemen. Dit kun je het beste doen om gewoon een online afspraak zelf in te plannen. Maar goed, eerst wil je daarvoor nog wat meer weten. Daarvoor is deze blog ook bedoeld.

Want je kan ook contact op nemen met een MDT organisatie. Op de website doemeemetmdt.nl is dan de bekendste site. Zie je al iets wat je past? Neem dan vooral contact op.  

Maar is er nog geen MDT in je omgeving, geen klik met de club waar je contact mee op neemt, of hebt toffe ideeën voor een MDT? En je wilt het op een ondernemende praktische kant? Dan zijn wij jouw alternatief. 

Maar goed concreet…. We verwachten dus wel wat initiatief vanaf jouw zijde. Blijkt er geen deal mogelijk met ons? Dan verwijzen wij je ook altijd door naar andere.