WelzoWijs Ede

Jongerenadviseurs krijgt grote pilot in Gouda

Jongerenadviseurs krijgt een flinke impuls. Per heden gaan 6 studenten aan de slag met de verdere ontwikkeling van Jongerenadviseurs. Uniek hierin is dat de jongeren zelf de structuur en werkwijze gaan uiteenzetten. Jongerenadviseurs, de naam zegt het al, geven advies.

Ondernemers en coaches van WelZoWijs ondersteunen de studenten. Jongerenadviseurs doet haar grote pilot in de regio van Gouda. Het centrale onderwerp is het sociaal domein. Alle studenten doen dan ook de opleiding sociaal werk aan het MBORijnland.  Het MBORijnland zal ook verder meedenken in het concept.

Jongerenadviseurs gaan de komende maanden op pad voor meer naamsbekendheid en worden uitgedaagd via o.a jongeren challenges. Ook als organisatie meedoen? Wellicht komen we  elkaar tegen, want Jongerenadviseurs zal ook een aantal organisaties in de omgeving van Gouda actief gaan benaderen.

Naast in Gouda ontwikkeld Jongerenadviseurs ook trajecten in Emmen, Wolfheze en Ede. De komende weken zal de speciale projectpagina ook fors worden uitgebreid door de studenten.
Meer weten, stuur dan mailtje naar jongerenadviseurs@welzowijs.nl