Onur rond zijn Praktijkfonds pilot af

In Alles wat je niet op school leert!, Praktijkfondsby welzowijsredactie

Onur heeft samen met zijn praktijkcoach Erik drie maanden lang een pilot gedaan voor het Praktijkfonds. Bijzonder aan deze pilot was dat er meerdere “pilots” in 1 werden gedaan.Onur is een ambitieuze jongere. Hij is drie maanden geleden geslaagd met een 9 voor zijn opleiding grafische vormgeving.
Hierna is meteen aan de slag gegaan bij WelZoWijs/MONS om mee te doen met de pilot.
Doelstelling van de pilots waren als volgt:

  • Wat is nodig om na je studie meteen aan de slag te gaan als ondernemer
  • Welke skills heb je als student extra nodig als je net van school komt in het bedrijfsleven
  • Het proeven van echt ondernemen en of je hiervoor geschikt bent

Voor Onur die ook na de pilot betrokken blijft bij WelZoWijs/MONS als “huisnormgever” was het een leerzame tijd. Conclusie is dat hij wel een eigen onderneming wil maar zich de komende jaren nog eerst verder gaat ontwikkelen als allround vormgever. Daarnaast gaat hij verder studeren.