The Impact Days innovatief te werk in Ede

In Innovatieby welzowijsredactie

WelZoWijs was te gast bij Restore Kringloop. Restore kringloop deed mee aan The Impact Days 2019. Tijdens deze nationale actie staat sociaal ondernemerschap centraal. Daarom openden wij op donderdag 21 november de deuren van onze organisatie. Iedereen was welkom om een kijkje achter de schermen te nemen. De open dag was een groot succes, mede dankzij onze geweldige partners!
Tijdens de open dag hebben wij leerlingen, docenten en begeleiders mogen ontvangen van Het Streek praktijkonderwijs, Het Streek Technasium, Het Dulon College en de CHE. Ook onderzochten ‘s Heerenloo, Welzowijs en de jongerenraad Ede de mogelijkheden voor een samenwerking.

The Impact Days

The Impact Days zijn een mooi moment om extra aandacht te vragen voor ons werk en de mensen bij Restore met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij hebben veel organisaties mogen ontvangen die een belangrijke rol spelen in de factor mens binnen onze organisatie. Wist u dat wij ook een werkplek bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en uit het sociaal domein? Zij zijn naast onze vrijwilligers werkzaam in onze winkels en het magazijn.

Lees meer op de website van de Restore