WelZoWijs op bezoek bij Top Bennekom

In WelZoWijs Netwerktby welzowijsredactie

TOP Bennekom staat voor Talent Ontwikkeling Philadelphia. Wij denken graag in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Iedereen heeft talenten en verdient de gelegenheid en ruimte om die te ontdekken en verder te ontwikkelen. Bij Top Bennekom vinden wij het belangrijk dat iedere deelnemer zo prettig mogelijk kan werken en het beste uit zichzelf kan halen. Iedereen kan zijn talenten ontdekken en zichzelf ontwikkelen. Daarbij staat plezier, respect en jezelf kunnen zijn centraal!

Het afgelopen jaar hebben zij een grote verandering doorgemaakt zowel het letterlijk opruimen en opknappen van de Buurtboerderij als de groei van de verschillende mogelijkheden in dagbesteding. Tijd dus voor een nieuwe naam die beter bij onze visie en ontwikkelingen aansluit.

WelZoWijs en partners gaan de komende periode innovatief meedenken om deze doelstellingen verder te helpen ondersteunen.