De afgelopen weken is WelZoWijs zich aan het oriënteren gaan wij een poging doen voor een subsidieaanvraag. Dit betreft dan voor maatschappelijke diensttijd.

WelZoWijs was aanwezig bij de laatste twee voorlichtingsrondes van ZonMW. ZonMw, is een financieringsorganisatie van innovatie en onderzoek in de gezondheidszorg. De Nederlandse organisatie voor gezondheidsonderzoek en zorginnovatie. De vraag die bij ons intern luidt gaan we wel of niet een poging wagen. Gaan we zelf een subsidie indienen of gaan we ons proberen aan te sluiten bij andere?

Bij onze vergadering heden morgen (wij vergaderen op zaterdag) kwam de vraag, van goh hoe en wat gaan we er invliegen? Een heel lang verhaal kort te maken. We gaan matchen. Op een nuchtere snelle manier waarbij we ook andere helpen met goede match te vinden. Want zonder samenwerking kom er niet.

Maar hoe dan? Nou heel simpel je stuurt een spontane mail naar adressen die open staan voor samenwerking met Maatschappelijke Diensttijd. Wij mailen niet 2 mensen maar iedereen. Want de beste matches sluit uit een onverwachte hoek.  Zie hieronder de oproep.


Hallo,

Je hebt deze mail gekregen omdat je open staat voor een samenwerking tijdens de maatschappelijke diensttijd. We hebben je mailadres van de formulieren van de bijeenkomsten van ZonMw

De reden dat we je mailen? Netwerken kost ontzettend veel tijd. Om processen te versnellen kwamen jongeren met het idee: ‘Match je blij’
Heb je interesse in de goede match voor je idee van je project? Of zoek je nog expertise op een deelgebied? Heb je nog samenwerkingspartners nodig? Het kan allemaal , schroom niet en pak ook aan! Lekker gewoon gaan!

Wat mag je doen?

1e optie
Stuur ons een mail met wat je zoekt. Dit mag kort, lang, of gerust langer dan een A4tje zijn.
Je krijgt van ons snel een aantal bondige trefwoorden terug waarmee wij gaan matchen.

2e optie
Heb je gewoon zin in een goed netwerkgesprek met meerdere mensen, die interesse hebben in de Maatschappelijke diensttijd? Laat dat dan ook weten. De rest is net als optie 1.
Dit kan overal in Nederland.

Wat levert het je op?
Een snelle en doelgerichte manier om snel nieuwe partners te vinden zonder dat je het zelf veel tijd kost.
Nieuwe netwerkcontacten zijn altijd goed
Niet alleen maar de bekende wegen bewandelen maar ook een beetje pionieren
Extra mogelijkheden voor deelnemers van je project (jongeren extra)
Snel en effectief en ook helemaal gratis!

Wat en hoe verder?
Stuur een mail naar matchjeblij@welzowijs.nl of appje naar 0653831372

Deze mail is verstuurd door Stichting WelZoWijs Innovatienetwerk. Dit initiatief is op persoonlijke titel en heeft op geen enkele wijze een verbinding of verantwoordelijkheid met ZonMw.
‘Match je blij’ is een spontane actie bedacht door jongeren binnen ons netwerk , die mee willen doen met de maatschappelijke diensttijd.
Een heel goed weekend verder gewenst en hopelijk tot een goede match!