WelZoWijs levert drietal Tools aan voor het Praktijkfonds

In Alles wat je niet op school leert!by welzowijsredactie

WelZoWijs is als innovatienetwerk altijd in voor nieuwe dingen. Een van deze vraagstukken die we ondersteunen is het Praktijkfonds. Een ludiek concept om de praktijk en een fonds met elkaar te verbinden. WelZoWijs is aanjager van dit initiatief.

Joffrey mag hier zich de komende maande hier dagelijks mee bezig houden om dit op te zetten. Als een van de 1e wapenfeiten voor het Praktijkfonds heeft WelZoWijs invulling gegeven aan een drietal tools voor het Praktijkfonds.
Het Praktijkfonds heeft sinds kort een eigen website voor meer informatie. De voorbereiding van het praktijkfonds werd al gestart in december 2017 met de ontwikkeling van een aantal tools.

Een deel van deze tools zijn eerst als pilots gedraaid bij WelZoWijs zelf. Culture bite, Generatiereizen en Spelmatinee zijn de eerste drie tools die geschikt zijn om in te worden gezet bij het Praktijkfonds.

Deze tools hebben als doelstelling om mensen en specifiek jong en oud met elkaar te verbinden. Neem een kijkje op Praktijkfonds om meer te lezen over deze tools