Voor Elkaar in Ede Zomeracties

In Alles wat je niet op school leert!by welzowijsredactie

Ben je een maatschappelijke organisatie of betrokken Edenaar en kun je een innovatieve boost gebruiken.? Maak dan gebruik van een van de Zomeracties.
Kijk uiteraard ook op voorelkaarinede.nl voor meer informatie. Maar hieronder kun je een kort overzicht vinden van de mogelijkheden.

Voor de actieve Edenaar. Het Voor elkaar Spreekuur.
Voor iedere partculier en organisatie bieden wij het Spreekuur aan. Dit spreekuur kan 6 dagen in de week op afspraak bij ons op kantoor aan de Loevestein. We kunnen uiteraard ook bij u langskomen.

Samen iets klein en ludieks doen. Schroom dan niet om samen met jongeren van WelZoWijs een activiteit te doen. Kijk samen met ons naar de mogelijkheden.

Het Zomer Support pakket:
Speciaal voor maatschappelijke organisaties. Even een impuls nodig voor uw organisatie? Een keer een frisse blik nodig als bestuur? Nieuw project samen op zetten. Kies dan voor het Zomer Support pakket. Voor ongeveer 10 uur bieden we gratis deze service aan.

Kortom “Voor Elkaar in Ede” helpt je ludiek de zomer door. Voor meer informatie neem contact op met Kim of Joffrey via info@welzowijs.nl o.v.v Voor Elkaar Ede.