Marktonderzoek Keurmerk 100% Kringloop Ede/Veenendaal

In Alles wat je niet op school leert!by welzowijsredactie

Kringloop is geen beschermd begrip; iedereen kan een kringloopwinkel beginnen. Hoe weet je dan of je met een betrouwbare kringloopwinkel te maken hebt? Met het keurmerk 100% Kringloop! garandeert dat de kringloopwinkel professioneel georganiseerd is en verantwoordelijk omgaat met mens en milieu. Voor de kringloopwinkels van de Restore van Ede en Veenendaal deed WelZoWijs het marktonderzoek onder klanten.

Restore kringloop is een regionaal kringloopbedrijf met: winkels in Ede en Veenendaal, 5 brengpunten, 2 magazijnen, een fietswerkplaats, sorteerafdeling, logistieke afdeling, kleding- en textielcontainers op 54 plekken, 28 betaalde krachten, 76 vrijwilligers en 30 leerwerknemers. Restore kringloop is tevens een officieel erkend leerbedrijf erkend door www.s-bb.nl

Vanuit het marktonderzoek die voldoet aan de richtlijnen van het Keurmerk 100% gaan wij verder aan de slag met de Restore om innovatie, duurzaamheid en educatie te versterken voor de Restore.  Wat weer aansluitng aan de missie van de Restore.
De missie van Restore kringloop is het klantgericht werken aan sociale werkgelegenheid en hergebruik van goederen en grondstoffen.