WelZoWijs gaat Sheba Coffee innovatief helpen

In Innovatie, Innovatie-trajectby welzowijsredactie

Sheba Coffee streeft naar een groeiende positieve invloed op de markt van koffiedrinkend Nederland. Sheba Coffee wil koffie leveren van hoge kwaliteit uit Ethiopië, die bij het Nederlandse publiek goed in de smaak valt. Daarnaast wil Sheba Coffee een koffieketen zijn die in al haar aspecten zorg draagt voor gezonde ecosystemen wereldwijd en een manier van zakendoen waarbij alle betrokkenen in de productieketen op evenwichtige wijze profiteren van de verrichte inspanningen.
WelZoWijs gaat Gert-Jan van Delft en Elsa van Delft – Pippino Delornso helpen om deze mooie missie innovatief verder te helpen. Via onze site kun je de diverse ontwikkelingen volgen. Voor een jaar lang gaat WelZoWijs Sheba Coffee ondersteunen.