“Voor Elkaar in Ede” gaat mooie zomer tegemoet

In Voor Elkaar in Edeby welzowijsredactie

WelZoWijs draait deze zomer op volle toeren door. Dit doen wij o.a met het initiatief “Voor Elkaar in Ede”. 
“Voor Elkaar in Ede”: een website gericht op activiteiten, diensten en contact met anderen in Ede en omgeving. Binnen deze website kunt u gemakkelijk op zoek naar activiteiten of diensten. Deze zijn veelal gratis, of tegen een kleine vergoeding.
De website is gericht op alle leeftijdscategorieën en biedt een breed scala aan activiteiten aan. Ook is het mogelijk om op deze website vrijwilligers te vinden, of uzelf juist aan te melden als vrijwilliger in Ede.
WelZoWijs gaat aan de slag met een pioniersonderzoek om de mogelijkheden van “Voor Elkaar in Ede” uit te breiden en heeft een aantal leuke zomeracties om meer bekendheid te geven aan “Voor Elkaar in Ede”. 
Onder leiding van onze Kim kun je via onze webiste hier de diverse ervaringen  de komende weken lezen.