Praktijkpioniers Onderzoek: ADHD

In Praktijkpioniersby welzowijsredactie

Bij Praktijkpioniers verrichten wij diverse onderzoeken in de Praktijk. Een van deze trajecten wordt gedaan door Sama.

Sama is ben 22 jaar oud. Ze volgt de opleiding Farmakunde aan de Hogeschool Utrecht. Dit jaar is haar tweede leerjaar. Sinds 15 april loopt ze stage bij WelZoWijs. De stageperiode is 9 weken. Haar stageopdracht is voorlichting geven aan ADHD patiënten. Voordat ze de voorlichting kan geven doet ze een onderzoek over ADHD. Graag wil ze weten welke belangrijke kenmerken deze groep heeft, hoe de patiënten de aandoening ontdekt bij zichzelf hadden ontdekt, hoe zorgen ze de patiënten ervoor dat ADHD ze in de het dagelijks leven niet belemmert en wat wordt door de maatschappij al aangeboden voor ADHD patiënten.
Heeft u ADHD of kent u iemand met ADHD, stuur dan graag een email naar sama@welzowijs.nl. Ook als u een professional bent op het gebied ADHD stuur mij gerust een mail naar de hier bovenstaande emailadres.