Praktijkfonds van start!: Meteen aan de slag met Duurzaamheid!

In Innovatie, Praktijkfondsby welzowijsredactie

Het Praktijkfonds is een initiatief van De Wereld van de Ondernemer en WelZoWijs. WelZoWijs is een innovatienetwerk dat jong en oud kansen biedt om hun talenten tot ontwikkeling te laten komen. Vandaag in Tiel is de aftrap van het Praktijkfonds.

De wereld van de Ondernemer wil zoveel mogelijk mensen laten proeven van ondernemerschap
Het onderwijs speelt een belangrijke rol bij het ontwikkelen van ondernemend gedrag. Studenten, docenten en managers ondersteunen we bij het ontwikkelen van ondernemerschap. Dat doen we op een moderne en inspirerende manier. Dit doen de Wereld van de Ondernemer met het uitgeven van goed lesmateriaal.

Het Praktijkfonds levert een financiƫle bijdrage aan projecten van studenten. Op die manier kunnen studenten hun kennis en vaardigheden ook buiten de schoolbanken vergroten.
Het Praktijkfonds levert een financiƫle bijdrage aan projecten van studenten.
Op die manier kunnen studenten hun kennis en vaardigheden ook buiten de schoolbanken vergroten.

De Wereld van de Ondernemer draagt financieel bij aan het Praktijkfonds. Studenten kunnen maximaal 49% van de projectkosten vergoed krijgen uit het praktijkfonds. Wilt u weten hoe? Vraag informatie aan!

Meer informatie over het Praktijkfonds is ook te vinden www.praktijkfonds.nl
Het praktijkfonds is een van de nieuwe initiatieven van WelZoWijs in 2019 binnen het thema Praktijkinnovatie.