MONS Noviteit #2 MONS gaat Studentenvereniging “ ’t Noaberschop” sponsoren

In Alles wat je niet op school leert!by welzowijsredactie

MONS Noviteit #2 MONS gaat Studentenvereniging “ ’t Noaberschop” sponsoren. ’t Noaberschop is een gezellige studentenvereniging uit Wageningen speciaal voor Twentenaren en Achterhoekers. MONS wordt voor de komende twee jaar hoofdsponsor van ’t Noaberschop.

Jongeren van Mons-labels en ’t Noaberschop gaan ook gezamenlijk een aantal ludieke activiteiten organiseren.

MONS is een stichting die zich inzet voor maatschappelijk ondernemen nieuwe stijl. Je kunt als jongere een eigen label starten bij MONS.
WelZoWijs ontwerpt het businessmodel en heeft in 2018 en 2019 de eerste stappen voor MONS in gang gezet. Via deze blogs houden we je op de hoogte van MONS. Begin mei gaat MONS volledig zelfstandig worden.
WelZoWijs draagt dan de innovatieparticipatie over aan een consortium.