SRC Reizen en Stichting WelzoWijs organiseren vanaf 2019 gezamenlijk Generatiereizen.

In Alles wat je niet op school leert!, Generatiereizen, Innovatie, Internationaalby welzowijsredactie

Bijzondere reizen waarbij verschillende doelgroepen met elkaar op pad gaan om een bestemming te ontdekken. Denk hierbij aan een lokale business club vanuit de MKB die samen met studenten van een hogeschool en leden van een bridgeclub Sint Petersburg gaan verkennen. Juist de interactie tussen de verschillende leeftijdsgroepen die allemaal met een andere blik naar deze Russische stad kijken, geeft de reis een unieke invalshoek. De verschillende doelgroepen leren van elkaar: de meestal wat oudere bridgers kunnen prachtig uit eerste hand hun ervaringen over de Koude Oorlog en het communisme vertellen aan de studenten, en ook de mensen uit het bedrijfsleven kunnen hun praktijkervaring over ‘zakendoen’ delen. De hoop is natuurlijk dat juist door de gedeelde ontdekkingstocht de generaties dichter naar elkaar groeien en van ekaar kunnen leren! En hoe kan je dat dan beter doen dan tijdens een culturele groepsreis die georganiseerd wordt door SRC Reizen. Juist op deze Generatiereizen kan SRC haar missie, haar gasten méér laten zien van het vakantieland, voor het voetlicht dragen!

Vanaf april beschikbaar bij WelZoWijs. De Generatiereizen dragen bij aan Innovatienetwerk WelZoWijs.