NOT Bezoeken en Kansen zien

In Alles wat je niet op school leert!, Innovatie, Onderwijs, WelZoWijs Netwerktby welzowijsredactie

WelZoWijs was de afgelopen dagen een aantal momenten op het NOT 2019. De Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) is het grootste event voor onderwijzend Nederland en richt zich op Kinderopvang, het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs en Middelbaar Beroepsonderwijs.

De sleutel voor beter onderwijs’, was het thema van 2019 editie. Op de NOT kun je ontmoeten, netwerken en inspireren. WelZoWijs bezocht diverse relaties en deed vooronderzoek voor een aantal nieuwe concepten voor in het Onderwijs.

Dit jaar was opvallend dat o.a. het Ministerie van OCW erg toegankelijk was voor ideeën, er leuke netwerkcontacten zijn gelegd die je niet verwacht.

Belangrijkste cases voor WelZoWijs waren o.a. pioniers werkzaamheden voor een nieuw onderzoek voor onderwijs en ondernemen die komende week van start gaat en nieuwe partners zoeken voor nieuwe dienstverlening.