Update Colorful Facilities #1: Jong en oud Klussen in Tiel

In Colorful Facilities, Innovatie-traject, Werkgelegenheid by welzowijsredactie

Medewerkers van Stichting WelZoWijs en Colorful Facilities waren deze week actief met een klus in Tiel. Jong en oud gingen samen aan de slag. De locatie van Vluchtelingenwerk Nederland in Tiel kreeg nieuwe vloerbedekking, energiezuinige verlichting en nieuwe gipsplaten in het plafond.
WelZoWijs deed mee om praktisch te ervaren hoe een facilitaire onderneming vorm krijgt. WelZoWijs en Colorful Facilities werken in 2019 samen in de vorm van Ateliers om mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt verder te helpen. Het team van WelZoWijs en medewerkers van Colorful Facilities hebben hier gezamenlijk een 1e traject succesvol uitgerold.
Uit privacyoverwegingen staan er uitsluitend medewerkers van WelZoWijs op de foto’s. Meer weten over Colorful Facilities? Neem een een kijkje op hun site.

Een kleine indruk waar de jongens bezig mee waren.
En daarna het resultaat.