Ook in 2019: Toffe dingen met Think Volunteer

In Indonesie, Internationaal, Think Volunteerby welzowijsredactie

In 2018 mochten we al veel samenwerken met Think Volunteer en in 2019 blijven we dit doen.
Think Volunteer is dé expert in verantwoord vrijwilligerswerk, stages, vrije minors en onderzoek in Indonesië.
Think Volunteer staat voor verantwoord kennismaken met vrijwilligerswerk. Niet alleen bemiddelt Think Volunteer; je krijgt ook een opleiding tot gedegen vrijwilliger. Ervaringsdeskundigen en social workers zullen je begeleiden. Westerse en Indonesische kennis komen hierbij samen. De behoeften van de lokale bevolking en de vrijwilligers staan voorop.
In 2018 heeft WelZoWijs Think Volunteer geholpen met hun verdienmodel. In 2019 gaan ze hun dienstverlening hierop uitbreiden. Wij coachen vrijwilligers Zilah en Mirthe in hun persoonlijke ontwikkeling. In 2019 gaan zij hierover bloggen.
Binnenkort het eerste blogbericht van Mirthe, waarin ze terugkijkt op 2018.