Ook in 2019: Toffe dingen met Think Volunteer

welzowijsredactie Indonesie, Internationaal, Think Volunteer

In 2018 mochten we al veel samenwerken met Think Volunteer en in 2019 blijven we dit doen.
Think Volunteer is expert voor verantwoord vrijwilligerswerk, een stage, een vrije minor of een onderzoek doen in Indonesië.

Met Think Volunteer weet je dat je op een verantwoorde manier kennis gaat maken met vrijwilligerswerk. Think Volunteer is er niet alleen om te bemiddelen, maar om jou op te leiden tot een vrijwilliger die daadwerkelijk iets gaat betekenen. Je wordt begeleid door ervaringsdeskundigen en Social Workers. Westerse en Indonesische kennis zijn samengebracht, waardoor er aandacht besteed wordt aan de behoeften van vrijwilligers en de lokale bevolking.

In 2018 hebben Think Volunteer geholpen met hun verdienmodel. In 2019 gaan ze hun dienstverlening hier op uitbreiden. Ook coachen wij Zilah en Mirthe in hun persoonlijke ontwikkeling. In 2019 zetten wij deze ontwikkelingen door in specials blogs.

Komende week de eerst van Mirthe die terugkijkt op 2018.