Het Streek Opdracht Spelmatinee afgerond

In Alles wat je niet op school leert!, Spelmatineeby welzowijsredactie

 

Spelletjes vinden veel jongeren leuk om te doen. Bij WelZoWijs gaan we stapje verder en krijgen jongeren een kans om een eigen spel te ontwikkelen. 55 leerlingen van het Streek uit Ede gingen deze uitdaging aan.

 

13 groepen van gemiddeld vier leerlingen zijn aan de slag gegaan om een spel te ontwikkelen die je simpel met elkaar kan spelen. De ontwerpen werden getoetst door school en het winnende groepje krijgt hulp om het spel te vermarkten.
Bij veel opdrachten van school biedt het geen mogelijkheid om er een vervolg aan te geven. Bij WelZoWijs bestaat deze mogelijkheid wel. Een aantal leerlingen gaan dan ook verder met het ontwikkelen van hun spel. WelZoWijs helpt met financiering, de pitch en verdere zaken die er bij komen kijken.