Innovatie met het kaartspel Bridge: Jongeren in Assen zijn de kartrekker van een Bridge-event!

In IdeeAssen, Innovatie, Spelmatineeby welzowijsredactie

Komende zaterdag  1 december organiseert een bridgeclub in Assen een bridgekroegentocht. Deze heet ‘Bartje Drive’.  Het is een evenement waarbij mensen om beurten bridgen in verschillende kroegen. Op zich is dit niet zo  bijzonder. Wel bijzonder is dat jonge mensen de kartrekker zijn voor dit bridge-event. Nog specialer is dat jongeren die zelf niet (goed) kunnen bridgen, helpen met organiseren.
De bridgeclub in Assen is een innovatieve club, die graag nieuwe initiatieven ondersteunt. Daarbij is het een bridgeclub voor iedereen, jongeren zijn van harte welkom om actief te zijn. Het jongste lid van de bridgeclub, Mariette, organiseert de wedstrijden.
Onze commerciële man Fons organiseert aanstaande zaterdag een socialmediacampagne tijdens een bridgedrive. Ook onze medewerkers Bowien en Celeste werken hieraan mee.
In een aantal korte blogs laten we zien dat je met bridgen dus echt bruggen kunt bouwen. Jongeren krijgen kansen om hun talenten te laten zien en voegen een extra dimensie toe.