Gewoon Ondernemen

Gewoon Ondernemen ondersteunt Ondernemers, Organisaties en maatschappelijke startups. Op basis van Beleid, Beeld, Brainstorm en Budget. Het businessteam van Gewoon Ondernemen helpt u graag verder. 

HOE DOE JE DAT?

Dat is een vraag waarover we graag met u in contact komen.
Heeft u beleid gedefinieerd? Is er budget nodig om dit te organiseren en is het daarom misschien blijven liggen? Wat is het beeld wat u over uw personeel heeft en wat vindt u klant/cliënt of gast hiervan? We gaan graag met u de brainstorm aan om deze zaken helder te krijgen, geen lange trajecten maar snel schakelen voor het eerste resultaat.
Iedereen binnen uw organisatie doet mee om het maximale in enkele dagdelen boven tafel te krijgen. Onze focus is maatschappelijke organisaties die de ambitie hebben om te willen groeien. Groei zit ook in het volwassen worden van een organisatie naar een nieuwe fase.

Meer informatie over Gewoon Ondernemen?

Neem dan contact op met het businessteam van Gewoon Ondernemen.

Erik Broekhuis
Merel Krowinkel
Kim de Waal

Gewoon Ondernemen is actief beschikbaar in de provincie Gelderland & Flevoland.
In voorjaar van 2018 is het programma ook beschikbaar in de provincies Drenthe en Overijssel.

Gewoon Ondernemen is een programma van

Momenteel ondersteunen wij de volgende cases

 • Skantina Assen

  Wij ondersteunen de founders van Skantina met het vinden van het juise businessmodel. Skantina is een unieke belevenis om eten en skaten samen te laten komen. In Assen is er relatief weinig voor 12 tot 18 jarige. Skantina probeert juist voor deze doelgroep meer te doen.

 • Museum Pakhuis Ermelo

  Wij helpen het Museum het Pakhuis met Cultureel Ondernemerschap vorm te geven. Hoe kun je meer inkomsten halen uit andere bronnen dan alleen maar subsidies.
  WelZoWijs helpt daarnaast om te kijken hoe je meer bedrijven aan Museum kunt koppelen

 • Vaart WelZijn Assen

  Vaart WelZijn is de welzijninstelling in Assen. WelZoWijs bekijkt de mogelijkheden om meer inkomsten te kunnen werven voor jonge mantelzorgers. Hierbij doet WelZoWijs een beleidsonderzoek naar de kansen hiervoor.

 • Startup Statushouders

  Vluchtelingenwerk Oost-Nederland en WelZoWijs ontwikkelen samen een nieuw busienssmodel om statushouders meer werkervaring te geven. In Ede vindt in 2018 deze startup plaats. Als de het beoogde concept zich heeft bewezen wordt het landelijk uitgerold.

  Jong en oud van verschillende culturen werken binnen deze startup samen.

 • Ontwikkelingskansen voor Ondernemen

  Zorginstelling ’s Heerenloo Ermelo, heeft WelZoWijs gevraagd vanwege hun kennis en expertise, over hoe je meer kansen en mogelijkheden kunt creëren voor een nieuw te ontwikkelen omgevingsgebied. ’s Heerenloo start in 2018 met de ontwikkeling van een nieuw centraal agrarisch gebied voor haar cliënten en bezoekers. Met o.a. een kinderboerderij, winkel, fruit- en pluktuin etc. WelZoWijs adviseert en denkt mee over, hoe er meer kansen op het gebied van ondernemerschap en nieuwe vormen van inkomsten kunnen worden gegenereerd.