Alles wat je niet op school Leert!

Unieke leerervaring binnen 5 thema’s welke je samen met je school of zelfstandig kunt volgen. Op verschillend niveau kun je stapsgewijs en keuzegericht unieke 
werkervaring opdoen.

Het programma is gericht op een aantal leeftijden. Voorlopig is uitsluitend beschikbaar voor middelbare scholieren en MBO Studenten.

Dit wanneer het jou past in tijd en programma en je spaart er ook nog eens benefits mee. Deze ervaring neem je mee op je CV en de benefits kun je besteden aan een goed doel, reserveren voor je studie of gewoon voor iets leuks voor jezelf. Als klas of school is het ook goed mogelijk om hieraan deel te nemen.

Docenten kunnen het gebruiken binnen de jaarplanning en passend bij persoonlijke ambities van leerlingen. Je kunt eenmalig meedoen aan het programma welke in te delen zijn in kort, middel of lang.

De vijf thema’s zijn:

*Maatschappelijke Bewustwording

* Ondernemen
* Persoonlijke Vaardigheden

* Studie gerelateerd
* Samenwerken

Kort en Bondig:
Alles wat je niet op School Leert, is een nieuwe vorm van leren. Ondernemen en praktisch bezig zijn, zijn zaken die bijdragen aan een ondernemende houding en het stimuleren van persoonlijke vaardigheden.
Ondernemend.nu biedt een platform waar informatie en kennis wordt gedeeld en wordt opengesteld voor iedereen die betrokken is bij, geïnteresseerd is in en/of wil deelnemen aan ondernemerschaps-onderwijs, zoals: leerlingen, studenten, docenten, scholen, bestuurders, bedrijven, instanties en ouders.

Ondernemend.nu zorgt voor de inhoudelijke onderwijskant binnen Alles wat je niet op school leert!

FAQ