WELZOWIJS ZAKELIJK
‘PRAKTISCHE OPLOSSINGEN VOOR ZAKELIJKE VRAAGSTUKKEN’

WelZoWijs is partner voor organisaties die maatschappelijke betrokkenheid belangrijk vinden in hun bedrijfsvoering. WelZoWijs adviseert en helpt hen bij de zoektocht naar relevante programma’s en invulling hiervan.

Als organisatie toe aan een frisse en unieke boost? WelZoWijs biedt zakelijke dienstverlening, kent een uitgebreid en innovatief aanbod en heeft grote deskundigheid in huis. Alle vraagstukken op het gebied van HR, klantbeleving, imago en pr vinden een ludiek antwoord bij ons.

Op basis van een verkennend gesprek verheldert WelZoWijs vraag en antwoord en doet een voorstel op maat. Ieder voorstel is uiteraard volledig afgestemd op wensen, budget en bedrijfscultuur. Wij zijn altijd in voor nieuwe projecten. Delen is vermenigvuldigen.

Betrokken ondernemen en slim zakendoen? Kies voor WelZoWijs Zakelijk: Strategie en concept, Adviespanel of Challenge.

STRATEGIE EN CONCEPT WELZOWIJS STRATEGIEONTWIKKELING
WelZoWijs Strategieontwikkeling is speciaal ontwikkeld voor partijen die meer willen doen met de thema’s onderwijs, jongeren en bedrijfsleven. Dit is de meest ludieke en efficiënte manier om het juiste publiek te vinden en bovendien meer tevreden klanten te generen. WelZoWijs Strategieontwikkeling biedt een originele organisatievorm van teamuitjes en teamversterking, een boost voor het personeelsmanagement en een elegante manier van samenhang en samenwerking creëren.

WELZOWIJS TALENTCOMBINATIE
WelZoWijs Talentcombinatie is een HR-formule die werkt. Met het inzetten van kennis, kunde en kapitaal bereiken we teambeleving en persoonlijke ontwikkeling. Ontwikkel bijvoorbeeld samen met de medewerkers een uniek HR-beleid aan de hand van een eigen Talentcombinatie van WelZoWijs. Het programma leent zich ook bij uitstek voor onderwijsinstellingen en studieverenigingen.

ADVIESPANEL
Hulp nodig met een praktische vraag waarbij een verfrissende blik nodig is? Leg de vraag eens voor aan WelZoWijs Adviespanel. Van beleidsadvies tot het vervullen van een specifieke ondernemerswens. Het adviespanel neemt klantbeleving onder de loep en creëert op eigen wijze klantgerichte oplossingen. De leden van het panel – jongeren en ouderen – zetten zich in voor innovatie, onderzoek, project en initiatief.

CHALLENGE
Zin in een uitdaging of behoefte aan een boost? Doe mee met een WelZoWijs Challenge. Creëer nieuwe samenwerking, meer aandacht, sterke verbinding met lokale en regionale samenleving, extra inkomsten en een gezamenlijke ervaring om nooit te vergeten.

OVER ONS
WelZoWijs is aanjager van samenwerking tussen samenleving en bedrijfsleven en stimuleert ondernemend gedrag bij mensen van alle leeftijden. WelZoWijs innoveert en legt verbindingen door leuke en originele events te organiseren, het liefst het hele jaar door. Door informatie, ervaring en beleving te delen biedt WelZoWijs praktische en originele antwoorden op vrijwel alle vraagstukken. WelZoWijs is dé partner voor organisaties die maatschappelijk betrokken (willen) ondernemen.
Benieuwd wat WelZoWijs op zakelijk vlak kan betekenen? Neem contact op.

OVER ONS
WelZoWijs is aanjager van samenwerking tussen samenleving en bedrijfsleven en stimuleert ondernemend gedrag bij mensen van alle leeftijden. WelZoWijs innoveert en legt verbindingen door leuke en originele events te organiseren, het liefst het hele jaar door. Door informatie, ervaring en beleving te delen biedt

WelZoWijs praktische en originele antwoorden op vrijwel alle vraagstukken. WelZoWijs is dé partner voor organisaties die maatschappelijk betrokken (willen) ondernemen.
Benieuwd wat WelZoWijs op zakelijk vlak kan betekenen? Neem contact op.

zakelijk@welzowijs.nl
06-53831372

Contactpersonen:

Joffrey Bieleman & Sophie Enzerink
Dagelijks Bestuur WelZoWijs